tiistai 22. maaliskuuta 2011

22. maaliskuuta 2011

Pitkästä aikaa!

Netti on kyllä toiminut jo hetken, mutta aikaa blogaamiseen ei ole oikein koulukiireiltä herunut. Muutenkin laihdutus on tuntunut melko toisarvoiselta kun ensi viikolla on artesaanitöiden palautus ja - esittely. Jännittää. Onneksi äidin mekko näyttää hyvältä. Portfoliokin on luojan kiitos kohtuullisen hyvässä vaiheessa... Mutta tälläkin viikolla on enää kaksi työpäivää... Saa nähdä tuleeko valmista oikeaan aikaan... :O

Liikkumaan en ole kerennyt (huono tekosyy) tai jaksanut pahemmin lähteä. Viime perjantaina kävin uimassa, mutta lenkillä en ole käynyt. Tänään ajattelin kokeilla onneani josko siellä pysyisi pystyssä... Saa nähdä.

Painosta en tiedä muuta kuin, että viime torstaina se oli 66.6kg. Päätin, että tulevaisuudessa kokeilen taas vaihteeksi punnita itseni vain kerran viikossa ja se päivä olkoot perjantai. Josko siis seuraavaa päivistystä taas silloin.

Pahoittelen blogin jäämistä taka-alalle, haluan nyt kuitenkin saada kouluhommat kunnialla tehtyä ja ajatus ei oikein näihin teksteihin kulje.

Nyt syömään parsakaalia, porkkanoita ja raejuustoa! Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti