keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

10. maaliskuuta 2011

Paino: 67.1kg
Pudonnut: 5.9kg
Vielä jäljellä: 12.1kg

Taas pudotellaan tätä yhtä ja samaa kiloa... ehkä viidettä sataa kertaa. Hmm. Eilen paino oli samassa luvussa kuin tänään. Luulin, että paino olisi pudonnut täksi päiväksi alle 67:n... Ei nähtävästi. Lähden tänään taas porukoille, pitää mennä leipomaan siskolle kakku, kun hän täyttää 20vuotta lauantaina... Pelottavaa, että sekin pikkunen on jo niin iso :O Tässähän täytyy itse siis olla aivan ikäloppu kääkkä. Hui.

Kävin eilen juoksemassa ja se sujui ihan hyvin muutamista horjahtelemisista huolimatta. Kohta lähden taas kouluun ja siellä täytyy yrittää saada yksi sauma kuntoon ennen kuin äiti tulee sovitukseen. Ompelin ja purin sen eilen kuusi kertaa, eikä se silti asettunut. En tajua miten onnistuin saamaan sivusaumat niin kauniisti ommeltua ilman, että kangas vetää... Tuo keskitakasauma on yksi suuri murheenkryyni. Noh, ei auta kuin yrittää... Pelottaa vaan, että kangas hajoaa... o.O

Joskos sitä onnistuisi tuossa painon pudotuksessakin jossain vaiheessa... Elän toivossa, että kun harjoittelu alkaa ja lähden sinne aamulla aikaisin ja olen kotona varmaan vasta kuuden maissa, niin en ehdi syödä niin paljoa, jolloin paino lähtisi taas putoamaan... Tosin tuolloin voi olla myös vaikeaa löytää aikaa ja jaksamista lenkkeilyyn, kun päivät olen töissä ja matkoihin kuluu kuitenkin päivässä about kaksi tuntia... Ja olisi niitä valmistujaismekkoja, joita täytyisi ommella ja suunnitella.. Noh, murehditaan sitä myöhemmin. Nyt täytyy keskittyä tuohon sauman ompeluun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti