maanantai 4. huhtikuuta 2011

4. huhtikuuta 2011

Voi riemua, kävin tänään juoksulenkillä ja muistin taas miksi tykkäsin siitä ennen niin kovasti. Juoksu kulki alkukankeuden jälkeen mukavasti ja fiilis oli todella hyvä. Kävin viime perjantaina myös juoksemassa, mutta silloin homma oli todella tahmeaa. Onneksi tänään sujui paremmin, aluksi jalat väsyivät, mutta kun olin jo tulossa takaisin päin niin särky katosi ja homma luisti kevyesti. Ah, ihanaa! Ja juoksereittini oli sulanut, joten liukastumisen vaaraakaan ei onneksi ollut.

Sitten vähän vähemmän riemulliseen asiaan, nimittäin en vieläkään ole uskaltanut astua vaa'alle... Joten en tiedä yhtään missä mennään. Maalailen itselleni kauhukuvia siitä, että vaaka näyttää yli seitsemääkymmentä kiloa... :O Toivottavasti ei kuitenkaan, mutta kun niin arkajalka olen, niin en vain ole vielä saanut itseäni astumaan sille kirotulle kapistukselle... Saa nähdä milloin uskaltaudun.. Päivittelen tänne lukemaa kunhan saan kerättyä tarpeeksi rohkeutta :D

Kirjoittelulle ei oikein meinaa jäädä aikaa, kun kouluhommat pitäisi saada pakettiin tällä viikolla ja muutto tapahtuu kahden viikon kuluttua, joten kotona aika menee aika mukavasti pakkailupuuhiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti